A kubai politikus egy két nappal ezelőtti sajtótájékoztatón arra kérte az amerikai elnököt: ne támadja meg Iránt. Ajánlotta, hogy legyen nagyon elővigyázatos, majd hozzátette, kész csoda, hogy eddig még nem kíséreltek meg merényletet ellene.

 

A Telesur venezuelai tévécsatorna öt újságírójának adott sajtótájékoztatón kitért még Kolumbia és Venezuela viszonyára, mely az utóbbi időben vált feszültté. Álvaro Uribe volt kolumbiai elnök  azzal gyanúsította meg Caracast, hogy együttműködik és menedéket nyújt a FARC (Fuerzas Armadas Revolucionarias de Colombia) gerillaszervezetnek. Castro – aki holnap tölti be 84. életévét - szerint nincs esély arra, hogy Kolumbia megtámadja Venezuelát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vivacubalibre.blog.hu/api/trackback/id/tr282217099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása