Néhány napja még kérdéses volt, hogy az iráni elnök kubai látogatása alkalmával találkozott-e Fidel Castróval, de a pénteken internetre került képek egyértelmű választ adtak arra a kérdésre is, hogy vajon Castro életben van-e még, ugyanis nemrég ismét halálhírét keltették.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A volt elnök közel négy hónapja nem jelent meg nyilvánosan, azonban idén már hallatott magáról: január 5-én megjelent egy cikk Castro tollából, amelyben a világra leselkedő nukleáris veszélyre hívta fel a figyelmet. Múlt heti reflexiójával két hónapos néma csendet szakított meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel manapság már ritkán hallatja hangját - és még ennél is ritkábban jelenik meg - időről időre felröppennek olyan hírek, amelyek haláláról szólnak, ám a kubai vezetés mindig figyel arra, hogy viszonylag hamar reagálva megcáfolja a híreket. Feltehetően most is volt egy ilyen szándék az Ahmadinezsád képek publikálása mögött, hiszen néhány napja a Twitteren halottnak nyilvánították Castrót. A vezetés egyik hivatalos website-ja, a cubadebate.cu oldal által nyilvánosságra hozott képekhez hozzáfűzték, hogy a volt kubai vezető és Ahmadinezsád mintegy két órán át beszélgettek, és az iráni vezető "rendkívül fittnek és egészségesnek találta Castrót".
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vivacubalibre.blog.hu/api/trackback/id/tr523549985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása